Her ser dere hva vi serverer av mat til barna i Sollia

SUNT KOSTHOLD er viktig for oss i Sollia. Får barna god mat, har de en god hverdag.
FROKOST mellom 7.30 OG 8.30. Matpakke hjemmefra.
Hver LUNCH består av grovbrød med leverpostei, makrell, gul og brun ost, skinkeost, kaviar, pølse og kjøttpålegg. Skiva pyntes med tomat,agurk og paprika.
Melk eller vann til drikke.

Hver onsdag har barna med seg egen matpakke.

Ca kl 14.30 serveres et FRUKTMÅLTID med epler, druer, bananer, appelsiner, gulrot og de fruktene som måtte tilbys i butikken. De barna som er mer sultne kan ha med seg en liten matpakke.

Vi serverer ikke saft, bare når vi har risengrynsgrøt til middag.

BURSDAG: Barna har med seg kake, boller eller is når de har bursdag

Hver fredag er det VARM MAT og 2 av barna er kokker. Her er oversikt over menyene.

UKE 38    TOMATSUPPE

UKE 39   PASTA MED KJØTTSAUS

UKE 40    FISKEBOLLER

UKE 41    GRØNNSAKSUPPE

UKE 42    KJØTTKAKER

UKE 43    FISKEKAKER

UKE 44    PIZZA/PIZZASNURRER

UKE 45    PASTA MED KYLLING

UKE 46    FISKEPINNER

UKE 47    BLOMKÅLSUPPE

UKE  48   PASTA MEDSKINKE

UKE 49    RESTEMAT ETTER JULEBORD

UKE 50    STEKTE KJØTTPØLSER MED RIS

UKE 51    OSTESMØRBRØD